Mutasd meg a világnak a Dataskool képzésein tanultakat

Légy büszke arra, hogy szintet léptél az adatvezéreltségben és oszd meg online és digitális tanusítványod képzéseink elvégézéséről
Curiosity

Mi az az online badge?

Mi a Dataskoolban hiszünk abban, hogy ha elérsz valamit, azt érdemes megmutatnod a világnak. Ezért vezttük be az online és digitális badge-eket, hogy a képzéseink résztvevői megoszthassák és bizonyíthassák a képzéseinken tanulható adatvezérelt tudás megszerzését. A digitális badge egy fizikai jelvény digitális mása. amely élvezi a digitális létezés minden előnyét, például megosztható, ellenőrizhető, követhető és beágyazott metaadatokat tartalmaz.

Online badge működés közben

Nézd, hogyan hozhatod ki a legtöbbet digitális badge-edből nyomtatás, megosztás és beágyazás révén.
Accredible page

A digitális badge előnyei

A Dataskool az Accredible mellett tette le a voksát, ami egy platform a digitális badge-ek kezelésére. Az Accredible milliónyi digitális jelvényt adott ki szakmai szövetségek és képző intézmények számára szerte a világon, a karrier-képesítések és eredmények elismerésére.

Mindig elérhető
Soha ne aggódj azon, hogy a badge-ed elvesztheted. Soha. Egy wecímen keresztül mindig megtalálod online badge-ed.

Könnyen megosztható
Meg szeretnéd osztani a nagyvilággal, hogy elvégezted a képzést? Az online badge-ed egyetlen kattintással megosztható a Facebookon, a Twitteren és a LinkedIn-en.

A Te kezedben van adataid védelme
Használd ki a kereshetőség előnyeit, és érd el, hogy eredményeid felfedezhetők legyenek a keresőmotorokban. Vagy állítsd azokat privátba, és csak a kiválasztott emberekkel oszd meg. Az, hogy miként és mikor osztod meg online badge-ed csak rajtad múlik.

Bármikor, bárhányszor kinyomtathatod
Könnyen kinyomtathatod a tanúsítványod kiváló minőségű PDF-fájlját, amikor csak akarod.

Tanulás, ellenőrizve
Eredményeidet bárki bármikor ellenőrizheti. A LinkedIn-en kiadott tanúsítványok összekapcsolhatók az élő hitelesítő adatokkal, így bárki, bárhol láthatja, mit értél el.

Hordozható és exportálható eredmények
A Mozilla Open Badges kompatibilitása azt jelenti, hogy tanúsítványodat  további szolgáltatókhoz is átviheted, ahol online badge-eidet gyűjtöd. Sőt online badge-ed beágyazhatod saját webhelyedre vagy e-mail aláírásodba.